SANKO Holding, milli para okçu Yiğit Caner Aydın'ın ana sponsoru oldu

TAKİP ET

SANKO Holding ile dünya şampiyonu milli para okçu Yiğit Caner Aydın arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.Raffles...

SANKO Holding ile dünya şampiyonu milli para okçu Yiğit Caner Aydın arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Raffles İstanbul'da düzenlenen imza töreninde Yiğit Caner Aydın ile SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu açıklamalarda bulundu.

Sponsorluk anlaşması dolayısıyla mutluluğunu dile getiren 31 yaşındaki milli para okçu, "Hedeflere yalnız yürünmez. Başta ailem olmak üzere herkesin bana çok büyük desteği oldu. Ancak sponsorluk desteğinin de çok büyük önemi var. Bu zamana kadar milli formayla ülkemi gururlandırmaya çalıştım. Artık SANKO Holding ile ben de gururlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yıl dönümünün kendisine büyük bir motivasyon sağladığını vurgulayan Yiğit Caner Aydın, "En büyük ilham kaynaklarımdan biri Cumhuriyet'in kuruluş süreci. Hem Mustafa Kemal Atatürk'ü hem de Türk milletinin azmi ile mücadelesini kendime ilham kaynağı olarak görüyorum." diye konuştu.

Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanmayı hedeflediğini kaydeden milli sporcu, "Çok büyük bir motivasyonum var. 2024 Şubat'ta Dubai'de kota yarışması olacak. Kotayı alıp Paris 2024'te altın madalya kazanmayı düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.


- Adil Sani Konukoğlu: "Yiğit önümüze şans olarak çıktı"


SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yiğit Caner Aydın'ın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, sporculuk kariyeri boyunca milli para okçunun yanında olacaklarını dile getirdi.

Aile olarak her zaman spora destek verdiğinin altını çizen Konukoğlu, "Yiğit Caner bizim için çok önemli. Bizim ailenin geleneklerinde spora emek veren insanlar var. Bu nedenle spora farklı bakıyoruz. Üç nesildir sürekli sporun içindeyiz. Amatör sporlara önem vermediğimiz zaman hiçbir yere varamayacağımızı görmemiz gerekiyor. Yiğit önümüze şans olarak çıktı. Arayış içindeydik. Yiğit bu sporu yaptığı müddetçe elimizden geldiği kadar destek olmak istiyoruz. İnşallah daha ülkemize çok büyük şampiyonluklar getirecek. Okçuluk bizim ata sporumuz. İki taraf için de hayırlı olsun." değerlendirmesinde bulundu.

İmza töreninin ardından Adil Sani Konukoğlu, milli para okçuya plaket takdim etti.

Adil Sani Konukoğlu SANKO Holding sponsorluk Yiğit Caner Aydın