Şanlıurfa'da 5 firari hükümlü yakalandı
Şanlıurfa — Şanlıurfa'nın Haliliye, Suruç, Eyyübiye ve Hilvan ilçesinde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü yakalandı.
Şanlıurfa Haberleri — Şanlıurfa'nın Haliliye, Suruç, Eyyübiye ve Hilvan ilçesinde, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü yakalandı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmaları sürüyor.
Bu kapsamda ekiplerce Eyyübiye ve Haliliye ilçelerinde yapılan operasyonlarda, kasten öldürme suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezaları bulunan A.Ö, K.Ö. ile A.Ö, Hilvan ilçesinde, kasten yaralama suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.A, Suruç ilçesinde ise kasten öldürme suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.T. saklandıkları adreslerde yakalandı.
Hükümlüler, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.