Şans oyunları platformu Bilyoner, 20. yılını gala gecesiyle kutladı

TAKİP ET

Türkiye'nin ilk şans oyunları sitesi olan Bilyoner.com, 20 yılını düzenlediği gala gecesiyle kutladı.Raffles...

Türkiye'nin ilk şans oyunları sitesi olan Bilyoner.com, 20 yılını düzenlediği gala gecesiyle kutladı.

Raffles Hotel'de gerçekleştirilen gala gecesine Hitay Holding ve Bilyoner Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay ile Bilyoner CEO’su Sencer Kutluğ ev sahipliği yaparken; spor, iş, sanat ve medya dünyasından çok sayıda isim bir araya geldi.

Hitay Holding ve Bilyoner Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay gecede yaptığı açıklamada 20. yılı kutladıkları için gururlu ve mutlu olduklarını dile getirdi.

Spordan kazandıkları parayı yeniden spora yatırdıklarını dile getiren Hitay, "Galatasaray'ın, Anadolu Efes'in sponsorluklarını yapıyoruz. Bundan sonra da bu devam edecek." diye konuştu.

Hitay, ikramiyelerde yapılan son düzenlemeyle birlikte yasa dışı bahsin azaldığına da dikkat çekerek , "İlk başladığımızda oyunculara aktarılan para yüzde 50 civarıydı, son ihaleyle yüzde 70'e çıkarıldı. Bu da yasa dışı bahsin azalmasını sağladı. Bunun sonuçlarını çok iyi gördük. Oynama oranları 5 misli arttı." ifadelerini kullandı.

Bilyoner CEO’su Sencer Kutluğ ise 20 yıllık sürenin teknolojide çok uzun bir zaman olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"İlklerin öncüsü olmak gurur verici. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladık. Cumhuriyetimizin 5'te birinde Bilyoner vardı. 20 senede teknolojide çok şey değişti. Hayatımıza akıllı telefonlar girdi, yapay zeka gelişti. Bu ivmelenmeyi yakalamak çok önemliydi. Öncü olmaya devam edeceğiz."

bilyoner Emin Hitay Sencer Kutluğ