Seçim döneminde Kayseri Meydanda yuhalattıkları partilere nezaket ziyareti

TAKİP ET

2023 Genel Seçimleri sırasında Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'ın Kayseri Mitingine geç kalmasıyla bir çok siyasi konuşma yapmıştı. Konuşmalar sırasında Millet İttifakı olarak seçime giren partiler terör ile ilişkilendirilmiş ve Kayseri Cumhuriyet Meydanında yuhalanmıştı. Seçimin ardından terör ilişkilendirmesi yerini nezaket ziyaretine bıraktı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte CHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarına nezaket ziyaretinde bulundu.

Aynı açıklamada, "Başkan Büyükkılıç, uyum kültürünü geliştirmeye yönelik girişimleri ve siyasete getirdiği nezakete bir yenisini daha ekleyerek CHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarını ziyaret etti." ifadeleri kullanıldı.

Büyükkılıç, ilk olarak İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener ve yönetimine nezaket ziyaretinde bulunarak, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Daha sonra CHP İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Büyükkılıç, CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin ve CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç tarafından karşılandı.

2023 GENEL SEÇİMLERİNDE NE OLMUŞTU?

2023 Genel Seçimleri sırasında Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'ın Kayseri Mitingine geç kalmasıyla bir çok siyasi konuşma yapmıştı.

Konuşmacılar arasında AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç gibi yerel siyasetin önemli aktörleri yer almış, konuşmalar sırasında Millet İttifakı olarak seçime giren partiler terör ile ilişkilendirilmiş ve Kayseri Cumhuriyet Meydanında yuhalanmıştı.

Kayseri Kayseri siyaset Kayseri Gündem Hulusi Akar Memduh Büyükkılıç Kayseri Büyükşehir Belediyesi CHP Kayseri İYİ Parti Kayseri Aşkın Genç Fatih Üzüm