Sigortam.net'ten ruh sağlığına yönelik destek "asistans" hizmetleri

TAKİP ET

Sigortam.net CEO'su Ataman Kalkan: - "Psikolog veya psikiyatri hizmetine ihtiyaç duyanlar, bu hizmetleri karşılayan bir poliçenin varlığıyla ekonomik olarak rahatlayabilir"

Sigortam.net, tamamlayıcı sağlık ve özel sağlık sigortası poliçelerinde ruh sağlığına yönelik destek "asistans" hizmetleri de sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sigortam.net, özel sağlık sigortası poliçelerinde yer alan ancak çoğunlukla gözden kaçan psikolojik destek olanaklarını gündeme taşıyor.

Özel ve tamamlayıcı sağlık sigortası poliçelerinin seçiminde fiziksel teminatlar belirleyici nitelikte. Müşterilerin poliçe yaptırırken olası psikolojik sorunlara karşı güvence verip verilmediğini, ne tür asistans hizmetler olduğunu değerlendirmesi gerekiyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sigortam.net Üst Yöneticisi (CEO) Ataman Kalkan, hastalıklar, yaralanma ve benzeri sorunların yanında ruhsal sağlık sorunlarının da hayatın bir gerçeği olduğunu ifade etti.

Kalkan, sağlık sigortası poliçesi seçerken sadece fiziksel teminatların değil, aynı zamanda psikolojik güvenceyi de göz önünde bulundurmanın, bireylerin genel sağlıklarını korumak adına önemli bir adım olabileceğini vurgulayarak, "Psikolog veya psikiyatri hizmetine ihtiyaç duyanlar, bu hizmetleri karşılayan bir poliçenin varlığıyla ekonomik olarak rahatlayabilir. Günümüzde sigorta şirketlerine göre değişmekle birlikte, özel sağlık sigortası ve tamamlayıcı sağlık sigortası, psikolog ve psikiyatrist ücretlerini bir defaya mahsus olmak üzere poliçede belirtilen teminat ve limitler de dikkate alınarak çoğunlukla karşılayabiliyor." değerlendirmesinde bulundu.

- Sigortam.net'ten müşterilerine danışmanlık hizmeti

Açıklamaya göre, sigorta yaptırırken poliçe kapsamına hakim olmak oldukça önemli. Bu aşamada doğru bir şekilde danışmanlık almak ön plana çıkıyor. Sigorta ürünleri arasında şeffaf bir kıyaslama olanağı sunan Sigortam.net, "Müşterinin Şampiyonu" olma vizyonu ile müşterilerine danışmanlık hizmeti veriyor.

Sigortam.net, müşterilerin kendi ihtiyaçlarına uygun poliçeleri seçmelerini ve seçtikleri poliçedeki haklarını bilerek satın aldıkları üründen maksimum fayda görmelerini sağlamayı hedefliyor.

Teminat kapsamları ve asistans hizmetleri değişkenlik gösterebilen sağlık sigortası ürünü için Sigortam.net, müşterilerine ihtiyaç duyduklarında ya da kafalarına bir soru takıldığında güvendikleri, kendilerine özel olarak atanmış bir danışmandan da destek alma imkanı sunuyor.

 Sigortam.net Sigortam.net CEO'su Ataman Kalkan