Sınavlar yüz yüze olacak

TAKİP ET

Milli Eğitim Bakanlığı birinci dönem sonu için yüz yüze yazılı sınav notu zorunluluğu getirmişti. Sınavlarını tamamlayamayan okullarda sınav tarihleri açıklanmaya başlandı. Öğrenciler, 4 Ocak'tan sonra seyreltilmiş gruplar halinde okullara çağrılarak yüz yüze sınava girecek. İlkokullarda ise sınav yapılmayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), birinci dönem karnesi için ortaokul ve lise öğrencilerine en az bir yüz yüze yazılı sınav notu zorunluluğu getirmişti.

Karne notu için sınavlarını tamamlayamayan okullar Ocak ayı içerisinde yüz yüze sınav yapacak.

Sınavlarını tamamlayamayan okullarda sınav tarihleri açıklanmaya başlandı. Öğrenciler, 4 Ocak'tan sonra seyreltilmiş gruplar halinde okullara çağrılarak yüz yüze sınava girecek. İlkokullarda ise sınav yapılmayacak.

Öğrencilerin karne notları ders etkinliklerine katılım puanı ile belirlenecek. Bu yıl birinci dönem 22 Ocak'ta sona eriyor. Ancak, herkes bu tarihte karne alamayacak.

Pandemi tedbirleri kapsamında, okul yönetimleri farklı gün ve zaman dilimlerinde öğrencileri okula çağırarak karnelerini dağıtacak.

eğitim sınav yüz yüze yazılı okul meb karne son dakika son dakika haberleri gündem haber son dakika haber gündem haberleri türkiye haberler karne notu