Sivas Su Kesintisi | Sivas'ta yaşanan su kesintilerine vatandaş isyan etti!

TAKİP ET

Sivas'ta neredeyse her gün yaşanan su kesintileri vatandaşı isyan ettirdi. Haber yayına hazırlanırken yeni bir kesinti haberi daha geldi. 24-25 Aralık tarihleri arasında su kesintisi yaşanacak mahalleler ilişkili haberde.

Sivas'ta neredeyse her gün yaşanan su kesintileri vatandaşı isyan ettirdi.

Haber yayına hazırlanırken yeni bir kesinti haberi daha geldi.

Sivas'ta 24-25 Aralık tarihleri arasında su kesintisi yaşanacak mahalleler ilişkili haberde

Sivas'ta su kesintisi | Sivas'ta 24-25 Aralık tarihlerinde hangi mahallelerde su kesintisi olacak?

Sivas'ta 25-26 Aralık tarihleri arasında su kesintisi yaşanacak mahalleler

Sivas'ta su kesintisi | Sivas'ta 25-26 Aralık tarihlerinde hangi mahallelerde su kesintisi olacak?

Sivas'ta 26-27 Aralık tarihleri arasında su kesintisi yaşanacak mahalleler

Sivas'ta su kesintisi | Sivas'ta 26-27 Aralık tarihlerinde hangi mahallelerde su kesintisi olacak?

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek: 'İnşallah önümüzdeki bir hafta, on gün içerisinde en geç yılbaşına kadar da bu çalışmalar bitmiş olacak ve su 4 Eylül Barajı'na akmış olacak.' diyerek projenin yüzde 95'inin bittiğini açıklamıştı.

Vali açıkladı: Sivas'ta su kesintisi ve su sorununu çözecek projenin yüzde 95'i tamamlandı

Vatandaşlar Sivas Belediyesi sosyal medya hesabına akın ederek seslerini duyurmaya çalıştı.

SİVASTA SU KESİNTİSİNE VATANDAŞLAR NE DEDİ?


28 saati devirdik. Hedef 48 saat mi? Daha sonra ne olacak 1 hafta 1 aya doğru gidecek miyiz? Peki merak ediyorum yetkililerin kaçının evinde su kesintisi oldu?


Yarın gitmesi gereken üçlerbey mahallesini neden bugünden kestiniz.!! Şu yüzyılda yaşadığımız sorunlara. Yazıklar olsun.


ZATEN 2 GÜNDÜR SULAR YOK HAFTADA 4 GÜN ARALIKSIZ SU KESİNTİSİ NE DEMEK SİZ BUNU 1 YILDIR ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİNİZ! HAFTADA SADECE 2 GÜN ŞEHİR MERKEZİNE SU VERDİĞİNİZİN FARKINDA MISINIZ YETER ARTIK O KOLTUKTAN KALDIRMAYI BİLİR HALK HABERİNİZ OLSUN


Yarın kesilecek sular bugünden kesiliyor süper vallahi


Sosyal medya üzerinden bilgilendirme yapıyor olmanız sorumluluğunuzu yerine getirdiğiniz anlamına gelmiyor. Kalıcı bir çözüm üretmenizi, insanları mağdur etmemenizi bekliyoruz. Bunun gereklerinin yerine getirildiğini de somut bir şekilde görmek istiyoruz.


Bir yönetim ancak bu kadar öngörüsüz ve kifayetsiz olabilir. Bı sorun kaç yıldır var ama su tamamen bitmeden tedbir almadınız ve yapılabilecek en kötü zamanda işe başlayıp onca insanı rezil ettiniz.


Fatihte zaten sular yok ki, 2 gündür su yok, yarın olmayan suyu mu kesiyorsunuz


Bu halk bu günleri unutm şaka şaka her şeyi unutup gider gönül belediyeciliğine devam der. Bu iş bilmezleri başa getirirsen buna da katlanırsın işte.


Üçler Bey'de sular dün akşam 7'de geldi.Bugün şimdi yine gitti.Yarın gidecekler listesinde de var @sivasbeltr kendini aştı başkanım @avhilmibilgin Akmayan suyu da keseceğiz ilanı mükemmel yetenek.Sözün bittiği yerdeyiz artık. Ne diyelim pes! İlla ki bize de söz hakkı gelecek

Sivas Sivas Belediyesi Sivas su kesintisi Sivasta su kesintisi Sivasta hangi mahallelerde sular kesik Sivas Valisi Vali Yılmaz Şimşek Sivasta su kesintisine vatandaş isyan etti