SON DAKİKA KAYSERİ! Memduh Büyükkılıç: Şehrimizde ciddi bir atış söz konusu değildir

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Bilim Kurulu Toplantısının ardından yaptığı basın açıklamasında Kayseri'nin adını zikretmesi üzerine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç saat 23'de bir açıklama yaptı.

Memduh Büyükkılıç: Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile görüştüm Kayseri'de ciddi bir artış söz konusu değildir

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Bilim Kurulu Toplantısının ardından yaptığı basın açıklamasında Kayseri'nin adını zikretmesi üzerine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sosyal medya üzerinden saat 23'de  bir açıklama yaptı.

Açıklamasında;

Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile telefon görüşmeleri gerçekleştirdim. Sayın Bakanımız, tedbiri elden bırakmama anlamında Kayseri ve diğer 3 ili örnek vermiştir.

Şehrimizde herhangi ciddi bir artış asla söz konusu değildir. Sayın Bakanımız sadece #filyasyon açısından örnekleme yapmıştır. Bakanlığımız da sağlık birimlerimizin gösterdiği hassasiyeti takdirle karşılamıştır.

Biz birlikte güçlüyüz ve tedbiri asla elden bırakmadan evde kalmaya devam ederek, paniğe kapılmadan kendimizi ve sevdiklerimizi korumalıyız. #EvdeKalKayseri, dedi.







kayseri Kayseri Büyükşehir Belediyesi Memduh Büyükkılıç kayseri koronavirüs kayseri vaka sayısı kayseride sondurum covid19