Son Dakika: Kayserispor-Adana Demirspor Maçı öncesi biber gazı kullanımına ilişkin açıklama Valilikten geldi

TAKİP ET

Son Dakika Haberi: Kayserispor-Adana Demirspor Maçı öncesi emniyet güçleri tarafından biber gazı kullanıldığına dair Kayseri Valiliğinden açıklama geldi. Kayseri Valiliği: 'Soruşturma başlatıldı.'

Son Dakika Haberi...

Kayserispor ile Adana Demirspor Maçı öncesi emniyet güçleri tarafından biber gazı kullanıldığına dair Kayseri Valiliğinden açıklama geldi.

Kayseri Valiliği tarafından yapılan açıklamada;

İKAZLARIN ARDINDAN EMNİYET GÜÇLERİ KALKANLARLA MÜDAHALE ETTİ

"Türkiye Spor Toto Süper Ligi 12nci haftasında oynanan,Yukatel Kayserispor Adana Demirspor  müsabakasında, misafir takım taraftarlarının stada giriş yaptıkları kapılarda oluşan yığılma nedeniyle turnikelerin kırılma ve seyircilerin ezilme ihtimaline karşı görevli emniyet mensuplarımız tarafından sesli ikazlar yapıldıktan sonra kalkanlarla müdahale edilmiştir.

2 POLİS MEMURU BİBER GAZI KULLANDI

Taraftarların turnikelerde oluşturduğu yoğunluğun devam etmesi üzerine yapılan müdahale sırasında 2 polis memurumuz el spreyi ile biber gazı kullanmışlardır.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaşanan bu üzücü gelişmeler neticesinde Kayseri Valiliği olarak olayla ilgili soruşturma başlatılmış olup tüm güvenlik kamera görüntüleri ve kayıtları incelemeye alınmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Kayseri Kayseri Olay Kayserispor Adana Demirspor Kayserispor-Adana Demirspor Kayseri Valiliği Kayseri Son Dakika Kayseri Haberleri