Sosyal Medya Başkanların başını yakmaya devam ediyor! Mustafa Palancıoğlu'ndan sonra Tunç Soyer...

TAKİP ET

Sosyal Medya başkalarının değil Başkanların başını yakmaya devam ediyor! Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'ndan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başı sosyal medyada yandı.

Belediye Başkanlarının övgü için sahte hesaplarımı var?

Sosyal medya iyi kullanıldığında sorun yok! Ancak Belediye Başkanlarının 'kendilerini övmeleri için bir çok trol hesap sahibi olduğu yada trol hesaplara ücret ödediği' bilinmekte.



Geçtiğimiz yıllarda Mehmet Akif Ersoy'a ve Mustafa Kemal Atatürk'e sayısız hakaret eden, 'keşke Yunan galip gelseydi' diyen halk arasında 'ingiliz Kadir' yada 'Deli Kadir' olarak bilinen, İngiliz Vatandaşı kadir Mısırlıoğlu'nu öven bir sosyal medya paylaşımı yapan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 'paylaşım konusunda bilgim yok! Sosyal medya hesaplarım bir ekip tarafından yönetiliyor!' demişti.

Tepkilere rağmen Kadir Mısırlıoğlu paylaşımı sayfada dursa da sorumlusu ortaya çıkmıştı!

Mustafa Palancıoğlu'nun katıldığı programlarda kendisini övmesi için trol hesap kullandığı ise bazı gazeteciler tarafından TV yayınlarında ifade edilmiş ve Melikgazi Belediyesi ile Palancıoğlu'ndan yalanlama gelmemişti.

Bugün ise aynı duruma İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer düştü.


YİNE İHALE PERSONELE KALDI

Farklı bir hesaptan attığı düşünülerek övgü mesajını Tunç Soyer hesabından yanlışla atan personel istifa etti. Tunç Soyer sahte hesapları olmadığını ifade ederken 'Kişisel sosyal medya hesabıma mesajları girmekle sorumlu bir personel, kendi hesabından attığını düşünerek bir paylaşımda bulunmuştur. Hatasını fark edip sorumluluğu gereği istifasını vermiştir' dedi.





izmir mustafa palancıoğlu tunç soyer izmir büyükşehir belediyesi melikgazi belediyesi kayseri trol hesap sahte hesap