Sultangazi'de internet kablolarını çaldıkları öne sürülen 4 şüpheliden biri tutuklandı

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi'de bakım ekibi gibi davranarak, yer altındaki internet kablolarını çaldıkları ileri sürülen 4...

İstanbul Sultangazi'de bakım ekibi gibi davranarak, yer altındaki internet kablolarını çaldıkları ileri sürülen 4 şüpheliden biri tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 4 Aralık Pazar günü Sultançiftliği Mahallesi'ndeki bir sokağa işçi kıyafeti giyen 4 kişi geldi. Sokağa duba koyan bu kişiler, rögar kapağını açıp merdivenle aşağıya indikten sonra yer altındaki internet kablolarını çaldı.

Çalınan kablolar nedeniyle sokak ve çevresinde internet kesildi.

Hırsızlıkla ilgili çalışma başlatan Sultangazi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 4 şüpheliyi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı, diğer 3 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bu arada, sokaktaki kişilerin tavırlarından şüphelenen bir mahalle sakini, cep telefonu kamerasıyla yaşanan hırsızlık anını kaydetti.

Görüntülerde, sokağa duba koyan şüphelilerin, rögar kapağını kaldırıp merdivenle aşağıya inerek kabloları çalması yer alıyor.

Osman Ceyhan adlı mahalle sakini ise kabloların ne zaman çalındığını tam olarak bilmediklerini ifade ederek, "Üç haftadır internetimiz yok. Çocuklar ders çalışamıyor." diye konuştu.

Hırsızlık kablo polis sultangazi