Tarihi Samanpazarı Meydanı'nda dönüşüm projesi

TAKİP ET

Altındağ Belediyesinin Samanpazarı Meydanı'nda başlattığı değişim ve dönüşüm projesiyle Kale ve Hamamönü bölgesinin otopark sorunu çözülecek

Başkentin turizm destinasyonunun merkezindeki tarihi Samanpazarı Meydanı için hazırlanan proje ile Kale ve Hamamönü’nün otopark sorunu çözülecek.

Altındağ Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre eski Altındağ Belediye binasının bulunduğu bölgede tarihi dönüşüm sürüyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, proje tamamlandığında Ankara'nın çok değerli bir alan ve çok değerli bir meydan kazanacağını belirtti. Balcı, projenin bir an önce tamamlanması için büyük bir hızla çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Samanpazarı Meydanı projesinde oturma ve dinlenme alanları, yürüyüş alanları, yeşil alanlar, bölgenin büyük bir ihtiyacını karşılayacak otopark ile kütüphanenin bulunacağını kaydeden Balcı "Bu proje Ankara'da tarihi bir dönüşüm. Hem çok büyük hem de Ankara için tarihi bir alanda büyük bir değişim ve dönüşüm projesine imza atıyoruz. Hamamönü ve Kale bölgesinin en önemli sorunu olan otopark problemine de adeta neşter vuracak. Meydanın Ankara'mıza kazandırılması noktasında her zaman yanımızda olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı Altındağ Belediyesi Samanpazarı Meydanı