TBESF Başkanı Erkoç, "özel otobüs" için Mercedes-Benz Türk'e teşekkür etti:

TAKİP ET

"Bu destekle aynı zamanda federasyonumuzun faaliyetlerini daha etkin bir şekilde sürdürmesine yardımcı olacak"

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Alpaslan Erkoç, engelli sporcular için hazırlanan otobüs için Mercedes-Benz Türk'e teşekkür etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Erkoç, Mercedes-Benz Türk'ün bedensel engelli sporculara olan süregelen desteklerinin, federasyonunun hedeflerine ulaşmasında kritik bir rol oynadığını belirtti.

Bedensel engelliler için tasarlanmış özel otobüsün sporcularımızın seyahatlerini daha konforlu ve güvenli hale getireceğini vurgulayarak, "Bu destekle aynı zamanda federasyonumuzun faaliyetlerini daha etkin bir şekilde sürdürmesine yardımcı olacak. Mercedes-Benz Türk’e bu anlamlı katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış ve Pazarlama Direktörü Osman Nuri Aksoy da federasyon ile işbirliklerini değerlendirerek, şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal sorumluluk projelerine verdiğimiz önem çerçevesinde, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonuna olan desteklerimizi sürdürmekten gurur duyuyoruz. Engelli sporcularımızın başarıları bizim için büyük bir ilham kaynağıdır. Bu otobüs, onların spor arenasında daha fazla zafer kazanmalarına katkıda bulunacak."

Mercedes-Benz Türk, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonuna özel olarak tasarlanmış otobüsü teslim etmişti.

Alpaslan Erkoç Mercedes-Benz Türk Osman Nuri Aksoy Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu