TEFED ve TEODER'den deprem bölgesine destek

TAKİP ET

Tüm Etkinlik Sektörü Federasyonu (TEFED) ve Tüm Etkinlik ve Organizatörleri Derneği (TEODER), deprem felaketinden...

Tüm Etkinlik Sektörü Federasyonu (TEFED) ve Tüm Etkinlik ve Organizatörleri Derneği (TEODER), deprem felaketinden sonra bölgede gönüllü çalışmalarda bulundu.

TEFED açıklamasına göre, her iki dernek de yardım, destek ve bağış toplama faaliyetlerinin yanı sıra, afet bölgesindeki çocukların moral motivasyon ve daha iyi hissetmelerini sağlamak adına, profesyonel ekiplerle animasyonlar ve aktiviteler düzenleyerek yoğun çalışmalarına devam ediyor.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen TEFED Başkanı Erol Yıldırım, deprem felaketinin ardından, depremzedeler için sahada gönüllü olarak yardım çalışmalarında bulunduklarını bildirdi.

Pedagog ve klinik psikologların da gönüllü olarak yer aldığı ekip tarafından hazırlanan sihirbazlık gösterilerinin, sinema gösterimlerinin, ikramların ve her yaş grubuna uygun oyuncak dağıtımlarının yapıldığını aktaran Yıldırım, 19-20-21 Mart tarihlerinde yardım faaliyetlerinin farklı içeriklerle tekrarlanacağını ve depremzedelerin yaralarının sarılmasına bir nebze de olsa katkı sağlamaya devam edeceklerini kaydetti.

TEFED TEODER