Temiz Toplum Derneğinden deprem bölgesine 4 tır su yardımı

TAKİP ET

Dernek Başkanı Bilal Ay: - "Afet bölgesinde hem tüketim hem de kullanım için en elzem ihtiyaçların başında su geliyor"

Temiz Toplum Derneği Başkanı Bilal Ay, hayırseverler aracılığıyla toplanan 4 tır suyu depremzedelere ulaştırdıklarını bildirdi.

Ay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler için başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Dernek olarak afete duyarsız kalmadıklarını belirten Ay, depremin hemen ardından bölgenin yaralarının sarılması için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Deprem bölgesindeki su ihtiyacının karşılanması için "Bir Palet Su da Sen Gönder" kampanyası düzenlediklerini belirten Ay, şunları kaydetti:

"Afet bölgesinde hem tüketim hem de kullanım için en elzem ihtiyaçların başında su geliyor. Aynı zamanda uzun süre saklanabilir de bir ürün. Hayırseverlerimizin bağışlarıyla toplanan 4 tır suyu depremzede vatandaşlarımıza ulaştırdık. Yardımlarımızı AFAD koordinasyonunda bölgeye ulaştırıyoruz."

Ay, oyuncak, gıda ve diğer ihtiyaçlar ile ilgili de yardım çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirterek, yaraların sarılması için yardım kampanyalarının devam edeceğini söyledi.

Bilal Ay DEPREM Temiz Toplum Derneği