Testi pozitif çıkan Tamer'le görüşen siyasiler karantina altına alınacak mı?

TAKİP ET

Bu akşam sosyal medya hesabından açıklama yapan İsmail Tamer Kovid-19 testinin pozitif çıktığını açıkladı. Vatandaşlar arasında en çok merak edilen İsmail Tamer'in görüştüğü siyasiler karantina altına alınacak mı?

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer'in Kovid-19 testinin pozitif çıkması üzerine vatandaşlar arasında en çok konuşulan konu, "Tamer'in görüştüğü siyasiler karantina altına alınacak mı?" oldu.

Geçtiğimiz hafta AK Parti 7'inci Olağan Kongresine katılan İsmail Tamer'in pozitif çıkan testinden önce hangi tarihte test yaptırdığı bilinmiyor!


Sosyal medya açıklamasında; "Bu günkü yaptırdığım Covit 19 test’im pozitif çıktı. Bir hafta öncesinde benimle görüşen tüm arkadaşlarımızın test yaptırmalarını özellikle istirham ediyorum . Ankara Şehir Hastane yattığımı belirtir dualarınızda olmam arzusuyla kamuoyuna duyururum," demişti.


Geçen 1 hafta süre içerisinde İsmail Tamer'in kimlerle görüştüğü bilinmezken, akla takılan sorular ise vatandaşlar tarafından sıralanmaya başladı.

İşte o sorulardan bir kaçı;

Görüştüğü kişilerin sadece test yaptırması yeterli olacak mı?

Normal vatandaşlarda olduğu gibi görüştüğü kişiler karantinaya alınacak mı?

Görüştü kişiler arasında siyasiler var ise onların durumu ne olacak?Bu soruların cevapları önümüzdeki günlerde açığa çıkacak.

kayseri i̇smail tamer