TFF Başkanı Büyükekşi, Antalya'da "WinterLeague Convention 2023" etkinliğine katılacak

TAKİP ET

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu, TFF'nin ana paydaşı olarak yer aldığı...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Yönetim Kurulu, TFF'nin ana paydaşı olarak yer aldığı ve 100. yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenecek "WinterLeague Convention hosted by AntalyaSpor" etkinliğine katılacak.

TFF'nin açıklamasına göre, 9-12 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyon, Nirvana Cosmopolitan Convention Center'da yapılacak. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, 9 Ocak'ta yapılacak açılış etkinliğine konuk olacak. Büyükekşi'nin yanı sıra TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Kadın A Milli Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Futbol Gelişim Direktörlüğü Teknik Koordinatörü Dr. Erden Or, FIFA kokartlı eski hakem ve TFF Hakem Eğitmeni Cüneyt Çakır, e-Milli Takım Teknik Direktörü Tolga Atalay ile e-Milli Takım oyuncuları Emirhan Erdem ve Berk Turan da WinterLeague Convention hosted by AntalyaSpor'da konuşmacı olarak yer alacak.


- Büyükekşi: "Antalya, futbol turizminin merkezi"


Antalya'da gerçekleşecek organizasyonu çok önemsediklerini belirten TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Antalya, futbol turizminin merkezi. Bu tür organizasyonları çok önemsiyoruz ve futbolun gelişimine katkı sağlayacak her türlü oluşuma da destek veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Türkiye'de Ticaret Bakanlığınca desteklenen ilk spor turizmi etkinliği olan "WinterLeague Convention 2023", futbola odaklanarak, ulusal ve uluslararası 50'den fazla spor profesyoneli konuşmacı ile 500'den fazla önemli katılımcıyı ağırlayacak.

Mehmet Büyükekşi tff WinterLeague