THSF'nin 2023 yılı faaliyet takvimi yayımlandı

TAKİP ET

Türkiye Hava Sporları Federasyonunun (THSF) yıl içinde yapacağı faaliyetlerle ilgili takvim yayımlandı.Federasyondan...

Türkiye Hava Sporları Federasyonunun (THSF) yıl içinde yapacağı faaliyetlerle ilgili takvim yayımlandı.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, yamaç paraşütünde 17 Mayıs'ta Denizli'de başlayan sezon, 29 Ekim'de yine Denizli'de sona erecek.

Hava modelciliği branşında ise sezon 29 Nisan'da başlayıp, 3 Aralık'ta tamamlanacak. Yelkenkanat branşında da sezon 28 Temmuz'da başlayıp, 26 Haziran'da bitecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Kalaycı, şu ifadeleri kullandı:

"Branşlarımızın daha fazla kitlelerce benimsenmesini sağlamayı ve evrensel bir vizyon çerçevesinde ülkemizi gururla temsil edecek sporcularımızın yetişmesine vesile olmayı amaçlıyoruz. Başarılarımızın uluslararası arenada da tanınmasına öncü olmayı planlıyoruz. Bu kapsamda yıl içerisinde düzenlediğimiz ulusal yarışmalarımız ve uluslararası katılım sağladığımız yarışmalarla, spora ve sporcularımıza desteklerimizi her daim sürdürüyoruz. Her yıl olduğu gibi federasyonumuz tarafından düzenlenen hava sporları branş yarışmalarımızın bu yıl da düzenlenmesi için gerekli çalışmalarımızı yaparak yeni yarışmalarımız ile '2023 Yılı Hava Sporları Yarışma Takvimi'mizi kurumsal sayfamızda yayımladık. Başarısını her alanda ispat etmiş ülkemizin ikinci yüzyılında bizler spora ve sporcularımıza vereceğimiz destek çalışmalarını sürdürürken, hava sporlarına gönül veren tüm branş sporcularımıza yarışmalarda başarılar dileyerek, ülkemizin sporda da gururla anılmasını canı gönülden temenni ederiz."

faaliyet takvimi Türkiye Hava Sporları Federasyonu Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Kalaycı