TİSK Başkanı Akkol'dan 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü mesajı:

TAKİP ET

"Atatürk'ü anmak demek, düşünce ve ilkelerine sahip çıkarak onun bize kazandırdıklarını hatırlamak ve sonsuza dek yaşatmak demektir"

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yılında mesaj yayımladı.

Akkol, mesajında, Atatürk'ün hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesinde tüm gücünü millete olan inancından ve güveninden aldığını belirtti.

Atatürk'ün milleti hak ettiği uygar medeniyetler seviyesine taşımaya ömrünü adadığını vurgulayan Akkol, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Atatürk'ü anmak demek, düşünce ve ilkelerine sahip çıkarak onun bize kazandırdıklarını hatırlamak ve sonsuza dek yaşatmak demektir. Bizlere emanet ettiği değerleri sahiplenmek ve ülkemizi uygar medeniyetler seviyesine taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. TİSK camiası olarak, onun ilke ve düşünceleriyle yol almaya, emanetine sahip çıkarak ülkemize değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikalinin 85. yılında saygı, özlem ve minnetle anıyoruz."

Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yılı TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu