TİSK Başkanı Akkol'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı:

TAKİP ET

"Ülkemizin kalkınması ve her geçen gün daha da gelişmesi için geleceğimizin teminatı, ülkemizin aydınlık yüzü olan çocuklarımızı geleceğe bugünden hazırlamak son derece önemli"

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, ülkenin kalkınması ve daha da gelişmesi için geleceğin teminatı, ülkenin aydınlık yüzü çocukları geleceğe bugünden hazırlamanın önemini vurguladı.

Akkol, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, 23 Nisan'ın milletin istiklal mücadelesiyle ulusun bağımsızlık ve egemenliğinin tüm dünyaya ilan edildiği tarih olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Uğruna büyük mücadeleler verilen ve tarihe altın harflerle kazınan bu anlamlı gün, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilmiştir. Ülkemizin kalkınması ve her geçen gün daha da gelişmesi için geleceğimizin teminatı, ülkemizin aydınlık yüzü olan çocuklarımızı geleceğe bugünden hazırlamak son derece önemlidir. Türk milletinin istikbali, çocuklarımızı bir cevher gibi en iyi şekilde işlememiz ve geliştirmemiz ile daha da parlak olacaktır. Bu kapsamda bizler, çalışma hayatının temsilcileri olarak çocuklarımıza her gün daha da ileriye giden bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Akkol, şahsı ve TİSK camiası adına Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andı, gazilere saygı ve minnetlerini sundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu