TMOK Başkanı Erdener ile BtcTurk CEO'su Güneri, gelecek için spora önem veriyor

TAKİP ET

TMOK Başkanı Uğur Erdener: - Bu tür destekler, sporcuya finansal anlamda katkı sağlar. Sporcular da böylece hedefe odaklanabilir" - BtcTurk Üst Yöneticisi (CEO) Özgür Güneri: - "6 milyon kullanıcımızın gücüyle Türk sporunun yanında olmak istiyoruz"

TMOK Başkanı Uğur Erdener ile BtcTurk Üst Yöneticisi (CEO) Özgür Güneri, yeni neslin geleceği için spora önem verdiklerini belirtti.

Uğur Erdener ve Özgür Güneri, BtcTurk'le Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) arasında imzalanan sponsorluk anlaşmasının ardından Olimpiyatevi'nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Erdener, BtcTurk'un kendi alanının lideri olduğunu belirterek, "İki tarafın da birbirine verecek çok şeyi var. Olimpiyatlara ilk defa 100 yıl önce katıldık. Bu sene de rekor kırmak istiyoruz. BtcTurk'un desteklediği 21 sporcu var. Destek gerçek anlamda büyük önem taşıyor. Bu destekle birlikte yeni madalya rekoruna ulaşacağız." değerlendirmesinde bulundu.


- "Sporcunun geçim sorunu olmaması lazım"

Sporcunun destek beklediğini vurgulayan Erdener, "Sporcu, başarıya odaklanmalı. Sporcunun geçim sorunu olmaması lazım. Bu tür destekler, sporcuya finansal anlamda katkı sağlar. Sporcular da böylece hedefe odaklanabilir. Sporcuların yaşamını kolaylaştırmamız lazım. BtcTurk'un sağladığı destek bu yüzden çok önemli. Temel hedefimiz gençlerimiz ve geleceğimiz. Geleceğimiz için gençlere gözümüz gibi bakmak istiyoruz." şeklinde görüş belirtti.


- Güneri: "Türk sporunu desteklemek için sürekli adımlar atıyoruz"

Yaptıkları sponsorluk anlaşmasından dolayı mutlu olduğunu dile getiren Güneri ise, "BtcTurk, 11 yıllık bir marka. 6 milyon kullanıcımızın gücüyle Türk sporunun yanında olmak istiyoruz. Türk sporunu desteklemek için sürekli adımlar atıyoruz. Futbol ve voleybol milli takımlarını her yaş kategorisinde destekliyoruz. TMOK ile beraber olimpiyatlarda bizi temsil edecek 21 sporcunun yanında olmak bizim için mutluluk verici." diye konuştu.

Güneri, Türk sporuna destek vermeye devam edeceklerini belirterek, "TMOK ile beraber iki önemli projeyi hayata geçireceğiz. TMOK Akademi projesinde sporcularımıza her alanda destek sağlayacağımız bir platform oluşturacağız. 7-15 yaş arası çocuklarımız için de ücretsiz spor okullarını hayata geçireceğiz. Yeni nesilin yanında en iyi sporla durabiliriz." ifadelerini kullandı.

BtcTurk Üst Yöneticisi (CEO) Özgür Güneri Özgür Güneri TMOK TMOK Başkanı Uğur Erdener Uğur Erdener