TMOK ile ITserv Teknoloji arasında sponsorluk anlaşması imzalandı

TAKİP ET

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile ITserv Teknoloji arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.Ataköy...

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile ITserv Teknoloji arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Ataköy Olimpiyatevi'nde düzenlenen imza törenine, TMOK Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdener ile ITserv Teknoloji Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Ertan Erdoğan katıldı.

Toplantıda konuşan Uğur Erdener, Türkiye'nin önemli ve kendini kanıtlamış bir teknoloji kuruluşuyla iş birliği anlaşması imzaladıklarını belirterek, "Uzun soluklu bir iş birliğiyle Türk sporuna yeni değerleri kazandırmayı hedefliyoruz. Bu yolda ITserv Teknoloji ile ciddi adımlar atacağımıza inanıyorum. Onların çeşitlilik, kapsayıcılık ve cinsiyet eşitliği gibi öncelikli hedefleri, TMOK'unkilerle uyuşuyor. Olimpik değerlerle de örtüşmekte. Güzel bir iş birliği. Her iki taraf için de yarar sağlayacağına inanıyorum. Temel amacımız, ortak hedeflere ulaşmak. Türk sporu adına güzel bir hamleyi başlatmanın mutluluğu içindeyiz." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ertan Erdoğan ise sponsorluk anlaşması dolayısıyla çok heyecanlı ve gururlu olduklarını dile getirdi.

Türkiye'den yaklaşık 15 ülkeye teknoloji ihraç ettiklerini anlatan Erdoğan, "Bu anlaşma bizim için çok büyük önem arz ediyor. Amatör sporlarda ve farklı branşlarda birçok sponsorluk yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu, en özel anlaşma olacak. Sadece TMOK'un altyapısına değil, sporcularımıza ve takımlarımıza da bu teknolojiyi nasıl uyarlayabileceğimiz konusunda çok büyük heyecan duyuyoruz. İnşallah Paris'te başlayacak süreçte bolca bayrağımızın göndere çekildiğine şahit oluruz. Bunun parçası olmaktan çok büyük gurur duyacağız." şeklinde görüş belirtti.

İş birliği kapsamında ITserv Teknoloji, 2024 Paris Olimpiyatları'na katılacak milli sporcuları teknoloji, yapay zeka ve veri analitiği uygulamalarıyla destekleyecek.

ITserv Teknoloji Mehmet Ertan Erdoğan sponsorluk TMOK Uğur Erdener