TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, beraberindeki heyetle Suriye'de temaslarda bulundu

TAKİP ET

Ankara - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye-Suriye ticari ilişkilerini geliştirmek, ülkenin sanayi ve ticari altyapısının yeniden inşasını görüşmek üzere TOBB heyeti olarak Suriye'de olduklarını bildirdi.

Ankara Haberleri - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye-Suriye ticari ilişkilerini geliştirmek, ülkenin sanayi ve ticari altyapısının yeniden inşasını görüşmek üzere TOBB heyeti olarak Suriye'de olduklarını bildirdi.

Hisarcıklıoğlu, sosyal medya hesabından Suriye'de gerçekleştirdikleri ziyarete ilişkin bilgi verdi.

Türkiye-Suriye ticari ilişkilerini geliştirmek, ülkenin sanayi ve ticari altyapısının yeniden inşasını görüşmek üzere TOBB heyeti olarak Suriye'de olduklarını bildiren Hisarcıklıoğlu, Suriye Ekonomi ve Sanayi Bakanı Sayın Nidal Şaar'la da bir araya geldik. İşbirliği imkanlarını konuştuk. Suriye Ekonomi ve Sanayi Bakanlığının ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda ise Suriye Ticaret ve Sanayi Odaları Federasyonu, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Suriye, Şam Ticaret Odası, Şam Sanayi Odası, Şam Kırsal Ticaret Odası ve Humus Sanayi Odası başkanları ve iş insanları ile bir araya geldik. İkili ticari ilişkileri değerlendirdik. ifadesini kullandı.

görüşme suriye Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ziyaret