TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan "10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü" mesajı:

TAKİP ET

"Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı mücadelenin, ortaya koyduğu vizyonun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha iyi anlamakta ve ona hayranlığımız bir kat daha artmaktadır" - "Türk iş dünyası, Atatürk'ün özel sektöre olan güvenini boşa çıkarmayacaktır"

ANKARA Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı mücadelenin, ortaya koyduğu vizyonun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha anladıklarını belirterek, "Türk iş dünyası, Atatürk'ün özel sektöre olan güvenini boşa çıkarmayacaktır." ifadesini kullandı.

Hisarcıklıoğlu, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Atatürk'ü sevgi, saygı, şükran ve minnet duygularıyla andıklarını belirterek, "Onun bize açtığı aydınlık medeniyet yolundan asla ayrılmayacağız. Bizlere emanet ettiği, başta Türkiye Cumhuriyeti olmak üzere tüm değerlerimize sonsuza kadar sahip çıkacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Dünya tarihinin en büyük liderlerinden, milletin kaderini değiştiren büyük mücadelelerin deha dolu önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünü bir kez daha saygı ve minnet dolu derin duygularla yaşadıklarını vurgulayan Hisarcıklıoğlu, şunları kaydetti:

"Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptığı mücadelenin, ortaya koyduğu vizyonun ne denli büyük ve çağları aşan bir görüşü içerdiğini her geçen gün daha iyi anlamakta ve ona hayranlığımız bir kat daha artmaktadır. Türk iş dünyası, Atatürk'ün özel sektöre olan güvenini boşa çıkarmayacaktır. Ülkemizi en ileri, en refah sahibi toplumların arasında tutmak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyor, Atatürk'ün yüksek hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz."


10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu