Trabzon TOKİ kura çekilişi canlı izleyin | Trabzon kura sonucu ve isim listesi canlı yayında belli oluyor

TAKİP ET

Trabzon TOKİ kura çekilişi canlı izleyin: TOKİ'nin 5. etap kuraları devam ediyor. Haftalık takvim doğrultusunda 23 Aralık 2022 Cuma günü TOKİ Trabzon kura çekimi gerçekleşecek. TOKİ Trabzon kura çekilişi kurumun YouTube kanalında anlık olarak paylaşılıyor. Trabzon kura sonucu ve isim listesi canlı yayında belli oluyor.

Trabzon TOKİ kura çekilişi canlı izleyin

TOKİ canlı kura çekilişleri haftalık takvim doğrultusunda gerçekleştiriliyor. 20-25 Aralık tarihleri arasında 7 ilde 9 bini aşkın konut için gerçekleştireceği kura çekimi takvimini geçtiğimiz günlerde yayınlamış, sosyal konut projesinde kura çekimi canlı yayında www.toki.tv adresinden veya resmi YouTube kanalından izlenebileceğini duyurmuştu. Trabzon'da inşa edilecek 1296 konutun hak sahibi belirleme kurası 23 Aralık tarihinde gerçekleştiriliyor.

Trabzon kura sonucu ve isim listesi canlı yayında belli oluyor

Trabzon ilçelerinde inşa edilecek TOKİ konutları için kura çekimi saat 10.00 itibariyle başladı. TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.

TARBZON TOKİ KURA SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sahipleri arasında "Hak Sahibi Belirleme Kurası", noter huzurunda, TOKİ yetkilileri denetiminde çekiliyor. "Diğer alıcılar" kategorisindeki hak sahipleri de kura ile belirlenecek. Kura yeri ve programı daha sonra TOKİ'nin internet sayfasında açıklanacak.

Trabzon TOKİ kura çekilişi canlı yayın

Trabzon Trabzon TOKİ Kura Çekilişi Trabzon TOKİ Kura Çekilişi canlı izle Trabzon TOKİ Kura Çekilişi sonuçları Trabzon TOKİ Kura Çekilişi kazananların isim listesi Trabzon TOKİ kura