TSYD İzmir Şubesi, Medical Point Hastanesi ile iş birliği anlaşması imzaladı

TAKİP ET

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi ile...

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi ile üyeleri için indirim protokolü yaptı.

TSYD İzmir Şubesinden yapılan açıklamada, Medical Point İzmir Hastanesi'ndeki imza töreninde TSYD İzmir Şube Başkanı Ergin Karataş ile hastane genel müdürü Müslüm Yıldız'ın protokol imzaladığı belirtildi.

Protokolle TSYD İzmir Şubesi üyeleri ve birinci dereceden yakınları, İEÜ Medical Point Hastanesi'ndeki SGK'li veya ücretli sağlık hizmetlerinden yüzde 20 indirimli faydalanacak. Üyelere check-up hizmetlerinde ise yüzde 10 indirim uygulanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TSYD İzmir Şube Başkanı Ergin Karataş, TSYD'nin 61 yıllık geçmişiyle Türk spor basınının en köklü meslek kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, "İmzaladığımız protokolü yalnız üyelerimiz ve yakınlarının ihtiyaç duydukları sağlık hizmetleri sözleşmesi çapında kalmayıp her alanda geliştirmek, sporcu sağlığı konusunda toplumu bilinçlendirmek için ortak çalışmalar yapmak, TSYD'nin sportif organizasyonlarında Medical Point gibi önemli bir markayı yanımızda görmek en büyük arzumuz." ifadelerini kullandı.

Hastanenin genel müdürü Müslüm Yıldız da hem Türkiye'nin hem de İzmir'in önemli sivil toplum kuruluşlarıyla yaptıkları iş birliklerinin kendileri için çok büyük bir önem arz ettiğini belirtti.

Hem sporun hem de spor basınının en önemli paydaşlarından TSYD İzmir Şubesi ile imzaladıkları protokolle güzel projelere imza atacaklarına inandığını aktaran Yıldız, "Hastane olarak spora katkı sunmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan spor sayesinde uzak tutabiliriz. O yüzden sağlıklı nesillerin yetişmesine destek vermeyi ve elimizi taşın altına koymayı sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Medical Point protokol üye