TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İsmail Kaan Sidar seçildi

TAKİP ET

İSTANBUL Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası'nda (TÜGİS) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İsmail Kaan...

İSTANBUL Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası'nda (TÜGİS) Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İsmail Kaan Sidar getirildi.

Sendikadan yapılan açıklamaya göre, Türk gıda sanayiinin gelişmesi ve uluslararası pazarlardaki rekabet gücünün artırılması amacıyla öncü çalışmalara imza atan TÜGİS'in 35'inci genel kurulu gerçekleştirildi.

Genel kurulda yapılan seçimin ardından TÜGİS Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kaan Sidar oldu.

1963 yılında İstanbul'da doğan İsmail Kaan Sidar, lisans öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi bölümünde tamamladı. ABD Harvard Üniversitesi ile Wisconsin Üniversitesi'nde "Stratejik Pazarlama Yönetimi" ve "Gıda Pazarlaması" alanlarında sertifikaları bulunan Sidar, iş yaşamında da çeşitli başarılara imza attı.

Sidar, yurt içi ve dışında dayanıksız tüketim malları sektöründe pazarlama ve üst düzey yöneticilik görevlerini üstlendi.

2010-2013'te İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde "misafir öğretim üyesi" olarak işletme ve uluslararası pazarlama alanlarında dersler veren Sidar, 2015'te TÜGİS Genel Sekreterliği görevini üstlendi. Söz konusu görevini 2015'ten bu yana yürüten Sidar, evli ve bir çocuk babası.


İsmail Kaan Sidar Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası