Türk Telekom-Ratiopharm Ulm maçının ardından

TAKİP ET

Türk Telekom Yardımcı Antrenörü Can Akın: - "Yarın bizim için yeni bir dönem başlıyor. Başantrenör Selçuk Ernak aramıza katılıyor. Daha çok sıkı çalışmaya ve gelecekte bu kayıpları telafi etmeye bakacağız"

Türk Telekom Basketbol Takımı'nın yardımcı antrenörü Can Akın, BKT Avrupa Kupası'nın 4. haftasında sahalarında Almanya'nın Ratiopharm Ulm takımına 91-78 yenilmelerine ilişkin, "Yarın bizim için yeni bir dönem başlıyor. Başantrenör Selçuk Ernak aramıza katılıyor. Daha çok sıkı çalışmaya ve gelecekte bu kayıpları telafi etmeye bakacağız." dedi.

Akın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, müsabakayı kazanan Ratiopharm Ulm'u ve başantrenörleri Anton Gavel'i tebrik etti.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını ve ilk periyodu önde kapattıklarını belirten Akın, "Oyuncularımız çok iyi efor sarf ettiler ama bazı şeyler yanlış gitti. Ofansif ribaundlar ve defansif olarak bazı hatalar yaptık. Yarın bizim için yeni bir dönem başlıyor. Başantrenör Selçuk Ernak aramıza katılıyor. Daha çok sıkı çalışmaya ve gelecekte bu kayıpları telafi etmeye bakacağız." ifadelerini kullandı.

 Türk Telekom Basketbol Takımı Almanya BKT Avrupa Kupası Can Akın Ratiopharm Ulm