Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 2'nci devre bu hafta sonu başlıyor

TAKİP ET

Sezonun 11. haftasında ise 14 Ocak Cumartesi günü İstanbul derbisi sahne alacak

Turkcell'in isim sponsoru olduğu Kadın Futbol Süper Ligi'nde ikinci devre, 8 Ocak Pazar günü yapılacak maçlarla başlayacak.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, B Grubu'nun yenilgisiz lideri Fomget, grubun 4. sırasında yer alan 1207 Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Fomget, bu sezon çıktığı 9 maçtan 8 galibiyet, 1 beraberlik alarak ayrıldı. 1207 Antalya Kadın FK ise 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 14 puana ulaştı.

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde ikinci devrenin ilk haftası pazar günü saat 14.00'de oynanacak ALG Spor-Hatay maçıyla son bulacak. Son şampiyon ALG Spor, bu sezon aldığı 6 galibiyet, 2 beraberlik ile grubunda lider durumda bulunuyor. Rakibi Hatay ise 11 puanla 6. sırada yer alıyor.

Sezonun 11. haftasında ise 14 Ocak Cumartesi günü İstanbul derbisi sahne alacak. B Grubu'nda 24 puanla ikinci sırada yer alan Galatasaray, 19 puanla üçüncü sırada olan ezeli rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Galatasaray bu sezon 8 galibiyet, 1 mağlubiyet yaşarken, Fenerbahçe'nin maçları 6 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ile sonuçlandı.

Kadın futbol Turkcell