Türkiye Judo Federasyonuna olimpik anneler kadın girişiminden ziyaret

TAKİP ET

Judocu gençlerin annelerinden oluşan Düzce Olimpik Anneler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nermin...

Judocu gençlerin annelerinden oluşan Düzce Olimpik Anneler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nermin Alayıldız, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz'u ziyaret etti.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, judo antrenörlüğünün yanı sıra kooperatif başkanlığı görevini de sürdüren Alayıldız, görüşmede, "Ümitler, gençler ve büyüklerde judo yapanlara; olimpiyat oyunları, Avrupa ve dünya şampiyonaları yolunda anne eliyle destek olmaya devam ediyoruz. Biliyoruz ki annenin elinin değdiği her yerde çiçek açar." ifadelerini kullandı.

Başkan Sezer Huysuz da Nermin Alayıldız'ın judo antrenörlüğü ile kooperatif çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürmesinin takdire şayan olduğunu aktararak, "Anne kimlikleriyle de ürettikleri marka ile de başta judo olmak üzere sporun tüm branşlarına destek olmalarını kutluyorum." şeklinde görüş belirtti.

judo Olimpik Anneler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Nermin Alayıldız Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz