Türkiye Süper Enduro ve Drag Şampiyonaları hafta sonu gerçekleştirilecek

TAKİP ET

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın ilk ayağı Bursa'da, KIA Öztopaklar Türkiye Drag Şampiyonası'nın...

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın ilk ayağı Bursa'da, KIA Öztopaklar Türkiye Drag Şampiyonası'nın birinci ayağı ise Antalya'da koşulacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonundan (TMF) yapılan açıklamaya göre, İznik Belediyesinin katkılarıyla 15-16 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Süper Enduro Şampiyonası'nın ilk ayak yarışları, Elbeyli Er Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

Zorlu engellerin yer aldığı yarışlar, enduro prestij (EP), enduro usta (EU), enduro hobi (EH), enduro gençler (EG), enduro veteran (EV) ve enduro kadınlar sınıflarında düzenlenecek.


- KIA Öztopaklar Türkiye Drag Şampiyonası'nın ilk ayağı Antalya'da


Öte yandan TMF, drag sporunun gelişimine destek için KIA Öztopaklar Otomotiv ile Türkiye Drag Şampiyonası'nın isim sponsorluğu anlaşmasını imzaladıklarını duyurdu.

KIA Öztopaklar Türkiye Drag Şampiyonası'nın birinci ayak yarışları, Kepez Belediyesinin Odabaşı Mahallesi'nde sporseverler için hazırladığı Kepez Drag Pisti'nde 15-16 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek.

Organizasyonda sporcular, süper street, pro street, street2, street750, street600, standart1, standart2, pro200, pro300 ve kadınlar sınıfında yarışacak.

TMF Başkanı Bekir Yunus Uçar, yaptığı açıklamada, KIA Öztopaklar Otomotiv'in şampiyonanın isim sponsoru olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Federasyonumuzun istikrarlı ve başarılı çalışmaları neticesinde, önemli bir markanın motor sporlarına olan desteği şampiyonalarımıza büyük değer katacak. Bu iş birliğinden dolayı KIA Öztopaklar Otomotiv'in değerli yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Türkiye Drag Şampiyonası Türkiye Motosiklet Federasyonu Türkiye Süper Enduro Şampiyonası