TÜSİAV ve ASTOP heyeti ATO Başkanı Gürsel Baran'ı ziyaret etti

TAKİP ET

Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı ve Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) Onursal...

Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı ve Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak ve beraberinde heyet, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve Meclis Başkanı Mustafa Deryal'e ziyarette bulundu.

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Baran, ziyaretteki konuşmasında, Oda olarak, üyelere yönelik çalışmaları yürütürken başkentteki diğer sivil toplum kuruluşları ile diyalog içinde olduklarını ve yeni dönemde de sivil toplum kuruluşlarıyla çalışacaklarını belirtti.

Kasım ayında yapılan seçimlerde ATO üyelerinin kendilerine 4 yıl daha temsil görevi verdiğini anımsatan Baran, "Türkiye'nin ikinci en büyük odası olarak, reel sektörde faaliyet gösteren 160 bin üyemizin ticaretlerini ilerletmek ve sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. 67 meslek komitemizde 2 bin 205 ana faaliyet alanında aktif olan üyelerimizin sektörel konularını gündeme taşımayı sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Baran, başkentteki sivil toplum kuruluşlarının üyelerinin aynı zamanda ATO üyesi olduklarının altını çizerek, sivil toplum kuruluşlarının, sektörlerin sorunlarının tespit edilip bunlara çözüm bulunmasına aracılık etmelerini istedi.

Ticaret yapan üyelerinin önündeki engelleri kaldırmayı amaçladıklarını vurgulayan Baran, "Bunun için birlikte çalışmaya ihtiyacımız var." ifadesini kullandı.

ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal de sanayi ve ticarete yön veren kuruluşlar olarak hep birlikte çalışmanın önemine işaret etti.

Veli Sarıtoprak da sivil toplum kuruluşları olarak geçmiş dönemde karşılıklı diyalog içinde çalışmalar yürüttüklerini belirterek, yeni dönemde ATO'ya çalışmalarında başarılar diledi. Sarıtoprak, "35 sivil toplum kuruluşunu ve TÜSİAV'ı temsilen, yeni dönemde de yanınızda destekçiniz olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Ankara Ticaret Odası ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal Gürsel Baran Veli Sarıtoprak ziyaret