Tuzlaspor-Altaş Denizlispor maçının ardından

TAKİP ET

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Kemal Tavacı: "Net bir skorla maçı kazanmayı bildik" - Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Kemal Kılıç: "Sadece oyunu kaybetmedik, tahmin ediyorum ki ligde kalma umutları da hemen hemen imkansıza yakın. Dolayısıyla tüm Denizlispor camiasından, taraftarlarından özür diliyorum"

Spor Toto 1. Lig'in 31. haftası açılış maçında konuk ettiği Altaş Denizlispor'u 3-0 mağlup eden Tuzlaspor'da teknik sorumlu Kemal Tavacı, net bir skorla maçı kazanmayı bildiklerini söyledi.

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'ndaki maçından ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tavacı, son haftalarda iyi bir taktik disiplin oluşturduklarının belirterek, "İki takım için de önemli bir maçtı. Sıralamada aşağıda olmasak da sınırlardaydık. Denizlispor'un daha fazla puana ihtiyacı vardı ama belli bir taktik disiplin oluşturmaya çalıştık ve bunu başardık. Oyuncularımın hepsi çok iyi mücadele etti. Net bir skorla maçı kazanmayı bildik." değerlendirmesinde bulundu.

Altaş Denizlispor Teknik Direktörü Kemal Kılıç da matematiksel olarak ligde kalma şanslarının kalmadığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Sadece oyunu kaybetmedik, tahmin ediyorum ki ligde kalma umutları da hemen hemen imkansıza yakın. Dolayısıyla tüm Denizlispor camiasından, taraftarlarından özür diliyorum kendim ve ekibim adına. Her ne kadar geldiğimizden bu yana 3 hafta da olsa. Büyük mücadeleye girmeye hazırlandık. Oyuncularla birlikte kötü durumdan çıkmak için mücadele ettik ama bu mücadelenin sönük olmaması gerekiyordu. Çok az bölümde oyuna ortak olabiliyoruz. Oyuncularımızdan çok daha büyük fedakarlık bekliyorduk. Geçmiş olsun diyorum."

Altaş Denizlispor Kemal Kılıç Kemal Tavacı Maçın ardından Tuzlaspor