Tuzlaspor-Göztepe maçının ardından

TAKİP ET

Tuzlaspor Teknik Direktörü Özcan Bizati: "Önde üretmemiz gerekiyor" - Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu: "Göztepe emin adımlarla yukarıya doğru tırmanmaya başladı"

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında konuk ettiği Göztepe'ye 2-0 yenilen Tuzlaspor'da teknik direktör Özcan Bizati, ön bölgede daha üretken bir futbol oynamaları gerektiğini söyledi.

Sancaktepe 15 Temmuz Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bizati, "Maçın tüm bölümlerinde üstün olduğumuz bir oyundu ama skor üretmede üstünlük sağlayamadık." dedi.

İlk yarıda rakiplerine verdikleri tek pozisyonun penaltı pozisyonu olduğunu aktaran Bizati, "Şanssız bir penaltı ve geriye düştük. İkinci yarıda oyun üstünlüğü yine bizdeydi ama skor üretemediğiniz yerlerde bunun önemi olmuyor. Mesela direkten dönen topumuz var, oyunu döndürebileceğimiz pozisyonlardan biriydi. Onları iyi kullanamadık, kötü bir gol yedik ve maçı da kaybettik. Önde üretmemiz gerekiyor, önde ürettiğimiz sürece puanlar almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu ise zor bir müsabakayı geride bıraktıklarını belirtti.

Oyuncularını alınan galibiyetten dolayı kutlayan Özkayımoğlu, şunları kaydetti:

"Saha şartları özellikle 1. Lig için uygun değildi. Çocuklar saha şartlarına göre mücadele etmeye çalıştı. Bunda da çok başarılı oldular. Hepsini ayrı ayrı içeride kutladım. Biz güzel bir aileyiz. Puanlar kazanıyoruz, her şeye maç maç bakıyoruz. Galibiyetle evimize mutlu dönüyoruz. Taraftarlar hep varlar zaten. Desteklerini hiç esirgemiyorlar sağ olsunlar. Bizim için büyük bir güç arkamızda, 90 dakika hiç susmadılar. Üç puan armağan ettiğimiz için mutluyuz. Onlar da rahat bir şekilde eve dönerler."

Ligin 30. haftasında deplasmanda Altaş Denizlispor ile yapacakları maçın önemine vurgu yapan Özkayımoğlu, "Göztepe emin adımlarla yukarıya doğru tırmanmaya başladı. Futbolcuları mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Başarılarımız inşallah devam edecek. Yolumuz, önümüz açık." diye konuştu.

Göztepe Özcan Bizati Spor Toto 1. Lig Şakir Özkayımoğlu Tuzlaspor