Ücretsiz izne çıkarılanlara maaş desteği!

TAKİP ET

Bakan Albayrak : Dar gelirli 2,1 milyon aileye sağlanan 1000 lira nakdi yardımı yeni 2,3 milyon aileyle birlikte toplamda 4,4 milyon aileye sağlayacağız.

Berat Albayrak'dan gündeme dair değerlendirmeler

Twitter hesabından paylaştığı video ile Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak:  ekonomide yeni desteklerinden bahsetti.'Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunduk :

Bakan Albayrak, "Dar gelirli 2,1 milyon aileye sağlanan 1000 lira nakdi yardımı yeni 2,3 milyon aileyle birlikte toplamda 4,4 milyon aileye sağlayacağız" dedi.

Vatandaşların gelirlerini güvence altına almak ve kayıplarını telafi etmek için çalıştıklarını söyleyen Albayrak, "Bu kapsamda dar gelirli 2,1 milyon ailelerimiz için bin lira nakdi yardım yapacağımızı açıklamıştık. Yeni çalışmamız neticesinde inşallah süreçten etkilenen yaklaşık 2,3 milyon aileye daha bu yardımı yapacağız. Toplamda 4,4 milyon ailemize nakdi yardım sağlamış olacağız. Çalışma Bakanlığımız bu konuda çok ciddi yoğun bir çalışma yürütüyor, bu ay içerisinde inşallah tamamlanacak." ifadelerini kullandı.

maaş desteği sosyal yardım ekonomi destek ekonomik tedbirler ücretsiz izne çıkanlara maaş desteği