Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi 8 Şubat'ta yapılacak

TAKİP ET

UGİK'24'te, kamu ve özel sektörden üst düzey yöneticiler, girişimciler, yatırımcılar, iş dünyası, akademi ve medya temsilcileri dahil çok sayıda paydaş ve 3 bine yakın katılımcı bir araya gelecek

Genç MÜSİAD tarafından, Uluslararası Genç İş Adamları Kongresi'nin (UGİK) sekizincisi, "Global Harmony" temasıyla 8 Şubat'ta yapılacak.

MÜSİAD'dan yapılan açıklamaya göre, Genç MÜSİAD, UGİK ile birlikte globalleşen dünyanın yeni kavramlarına odaklanmayı ve genç iş insanlarına bu doğrultuda bilinç aşılamayı amaçlıyor.

Dünyanın dört bir yanından gelen uluslararası pek çok ismin katılımıyla gerçekleşecek UGİK'24'te, kamu ve özel sektörden üst düzey yöneticiler, girişimciler, yatırımcılar, iş dünyası, akademi ve medya temsilcileri dahil çok sayıda paydaş ve 3 bine yakın katılımcı bir araya gelecek.

Enterprise Singapore Bölge Direktörü Yogeindran Thiayagarajah, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ülker, Eyüp Sabri Tuncer Yönetim Kurulu Başkanı Engin Tuncer, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Altınay Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, Delta V Genel Müdürü Doç. Dr. Arif Karabeyoğlu, Gürmen Group Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Gür Solmaz, Baltaş Grubu Kurucu Ortağı Prof. Dr. Acar Baltaş gibi isimlerin kongreye konuşmacı olarak katılması bekleniyor.

"Küresel Fırsatlar ve Kolektif Girişimcilik" panelinde ise Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı A. Burak Dağlıoğlu'nun konuşma yapması planlanıyor.

Kongrede, genç iş adamlarının ilham veren girişim ve başarı hikayelerinin anlatılacağı "Next Gen" panelinde, İKAS Üst Yöneticisi (CEO) Mustafa Namoğlu, EasyCep CEO’su Mehmet Akif Özdemir, BinBin Kurucu Ortağı Kadir Abdik konuşmacı olarak yer alacak.

"Next Era" panelinde ise Robert Bosch VC Genel Müdürü Luis Llovera, Marvell Technology Başkanı Raghip Hussain ve HepsiGlobal Genel Müdürü Emin İmer konuşma yapacak.

- UGİK ana sponsoru Turkcell oldu

UGİK'in ana sponsoru Turkcell, platin sponsoru Türkiye Sigorta, altın sponsoru ise Ziraat Katılım ve Hepsiburada oldu.

Destek sponsorları arasında Aslı Börek, 1000 Yatırımlar Holding, Cevahir Yapı, Destek Patent, EasyCep, Ertemel Investment, Rubikpara'nın yer aldığı kongrenin, teknoloji sponsoru; Mostaş Teknoloji, resmi iletişim sponsoru; TRT, medya sponsoru; Albayrak Medya oldu. Kongrenin Start-up Lounge partnerliklerini ise Albaraka Garaj Startup Hızlandırma Merkezi, Lonca Girişimcilik Merkezi, Cube Incubation, StartupCentrum, fonangels.com üstlendi.

Genç MÜSİAD UGİK'24