Uyuşturucu operasyonunda 2 tutuklama

TAKİP ET

Jandarmanın dedektör köpekleri "Vadi" ve "Atak", şüphelilerin adresinde ve aracında yaptığı aramada, 21 kilogram eroin ile 35 kilogram toz esrar buldu. İstanbul'da 21 kilogram eroin ve 35 kilogram toz esrarın ele geçirildiği operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İstanbul'da 21 kilogram eroin ve 35 kilogram toz esrarın ele geçirildiği operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Esenyurt'ta yasa dışı yollarla temin edilen uyuşturucu maddenin, il genelinde piyasaya sürülme hazırlığında olunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Jandarmanın yaptığı çalışmada, şüpheliler H.T. ve H.S.'nin uyuşturucu maddeyi sakladıkları adres ile sevkiyatta kullandıkları araç tespit edildi.

Ekipler, yaptıkları operasyonda, H.T. ve H.S.'yi yakaladı.

Evde yapılan aramada, dedektör köpek "Vadi", çamaşır makinesinde, yatak odasındaki dolapta ve evin çeşitli noktalarında saklanan 21 kilogram eroin, H.S.'nin kullandığı araçta yapılan aramada dedektör köpek "Atak" paketlenmiş vaziyette 35 kilogram toz esrar buldu.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler H.T. ve H.S. tutuklandı.

istanbul uyuşturucu uyuşturucu narkotik narkotik haberleri i̇stanbul i̇stanbul haberleri i̇stanbul sondakika i̇stanbul son dakika haberleri i̇stanbul asayiş haberleri i̇stanbul haber haber gündem