VakıfBank-Sport Center 1 voleybol maçının ardından

TAKİP ET

VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti: - "Videolarla rakibimize iyi hazırlandık. Vietnam ekibi farklı bir tarzda voleybol oynuyor. Bu farklı ve güzel oyuna uyum sağladıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum"

FIVB Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası B Grubu'ndaki ilk maçında Vietnam ekibi Sport Center 1'i 3-0 mağlup eden VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, rakiplerine karşı iyi bir hazırlık yaparak karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

Giovanni Guidetti, maçın ardından gerçekleştirilen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Videolarla rakibimize iyi hazırlandık. Vietnam ekibi farklı bir tarzda voleybol oynuyor. Bu farklı ve güzel oyuna uyum sağladıkları için oyuncularımı tebrik ediyorum. Bugün iyi durumdaydık ve neredeyse tüm oyuncularımıza şans verdik. Bu da bizim için iyi bir şey." ifadelerini kullandı.

Organizasyonda ilk maçı kazanmanın önemine değinen takımın liberosu Ayça Aykaç ise "İlk maçımızı 3-0 kazandığımız için mutluyum. Rakibimiz iyi bir savunma takımıydı ancak biz hücumlarda ve bloklarda güçlü bir performans göstererek kazanmayı başardık. Şimdi sıradaki maçımıza hazırlanmaya başlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası Sport Center 1 VakıfBank Başantrenörü Giovanni Guidetti VakıfBank Kadın Voleybol Takımı VOLEYBOL