Vali Çiçek, konum verdi: Bekliyoruz

TAKİP ET

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi işbirliğinde yapılan ve çevre düzenlemesi de tamamlanarak seyre açılan Bünyan Cam Teras için konum vererek ziyaret edilmesini tavsiye etti.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yapımı tamamlanan Bünyan'da yapımı tamamlanan Cam Terası sosyal medya hesabından paylaştı.

Kayseri Valiliği, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Bünyan Belediyesi işbirliğinde yapılan ve çevre düzenlemesi de tamamlanarak seyre açılan Bünyan Cam Terasın son hali görenleri şaşırttı.

VALİ ÇİÇEK KONUM VERDİ

Vali Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında;

"Kayseri Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Bünyan Belediyemiz işbirliğinde yapılan ve çevre düzenlemesi de tamamlanarak seyre açılan Cam Teras ziyaretçilerle dolup taşmaya başladı. Yeşiller içindeki şehri cam terastan izlemek için tüm vatandaşlarımızı Bünyan’a bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

KAYSERİ VALİLİĞİ DETAYLARI PAYLAŞTI

Kayseri Valiliği ise yaptığı paylaşımda, Bünyan Cam Teras incelemelerine katılanlar hakkında bilgilendirmede bulundu. Valilik sosyal medya hesabından yapılan açıklamada;

"Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Vali Yardımcısı Şenol Esmer, Bünyan Kaymakamı Turgut Gülen, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ve il protokolü ile birlikte, Bünyan İlçemizde yapımı tamamlanan Bünyan Cam Seyir Terası ve çevresinde incelemelerde bulundu." denildi.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Bünyan Bünyan Cam Teras Kayseri Valiliği Bünyan Belediyesi Şenol Esmer