Vali Günaydın'dan Polis Haftası mesajı

TAKİP ET

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Günaydın, Türk Polis Teşkilatı'nın 176 yıldır hukukun üstünlüğü ilkesinden hareketle vatandaşların can güvenliğinin korunması, huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzenin sağlanması için büyük fedakarlık ve kararlılıkla çalıştığını ifade etti.

Emniyet teşkilatı mensuplarının göstermiş oldukları olağanüstü gayretle zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin gerektiğinde canını hiçe sayarak üstlendikleri her görevi layıkıyla yerine getirdiğine dikkati çeken Günaydın, şunları kaydetti:

"Emniyet teşkilatımız milletimizin gönlünde taht kurarak, güven ve takdirini kazanmıştır. Emniyet teşkilatımız, güvenlik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile eğitimden spora, kültür ve sanata dair birçok alanda, özellikle genç nesillerimizde farkındalık oluşturmaya çalışmaktadır. Halkımızın da kendisine duyduğu güvenin bilinci içerisinde tüm gayretleri, vatan ve millet sevgisiyle ilimizin güven ve huzur şehri olmasında, mesai mefhumu tanımadan görev alan bütün polislerimize teşekkürlerimi sunuyorum."

şehmus günaydın kayseri valiliği kayseri valisi polis haftası kayseri haber kayseri haberleri kayseri haberi gündem haber kayseri