Vatan Partisi İBB Başkan adayı Özkan resmi adaylık başvurusunu yaptı

TAKİP ET

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı İbrahim Okan Özkan, Çağlayan'daki İstanbul...

Vatan Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı İbrahim Okan Özkan, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesine giderek resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

Adliye çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Özkan, Vatan Partisi olarak İstanbullulardan yetki talep ettiklerini söyledi.

İstanbulluların çaresiz olmadığını belirten Özkan, "Maalesef bugün hepimiz görüyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbullular iki seçeneğe hapsedilmektedir. Biz, bu iki seçeneğe hapsedilme durumunu kabul etmiyoruz" dedi.

Özkan, şunları kaydetti:

"Birincisi, vaat partileri yani yalan partileri. Yine onların hemen yanında bulunan pazarlık partileri var. Evet belki bu seçimde kazanacak durumları yok ancak kazanamasalar bile hükümet ya da ana muhalefet partisiyle pazarlık yapmak için kurulmuş pazarlık partileri var. Onların karşısında ise ikinci bir seçenek olarak devrimci, köklü, bilimsel ve gerçekçi çözümleriyle Vatan Partisi var. O yüzden biz de parti olarak vatandaşımızı bu seçimlerde seçeneksiz bırakmıyoruz. İstanbul halkı çaresiz ve seçeneksiz değildir."

İBB Başkan adayı İbrahim Okan Özkan seçim çalışması Vatan Partisi