Yahşihan Belediyesince polis adaylarına yönelik düzenlenen ücretsiz kurs başladı

TAKİP ET

Yahşihan Belediyesinin Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavına girecek öğrenciler için düzenlediği ücretsiz spor hazırlık kursu başladı. Kursa 10'u kadın toplam 36 aday katılıyor.

Yahşihan Belediyesinin Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) sınavına girecek öğrenciler için düzenlediği ücretsiz spor hazırlık kursu başladı.

 

Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kursa katılan polis adaylarını ziyaret ererek başarılar diledi.

Kursa 10'u kadın toplam 36 adayın katıldığını aktaran Türkyılmaz, şöyle konuştu:

"Ücretsiz bir şekilde öğrencilerimizin eğitimlerine destek vermek amacıyla bugün antrenmanda beraberiz. Gençlerin böyle bir eskiliğinin olduğunun farkına vardık. Biz de belediye olarak böyle bir eğitimi başlattık. Buradan emeği geçen hocalarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten güzel bir katılım. İlçemizde ikamet eden gençlerin burada buluşması da önemli. İnşallah sınavlarda da bizde çalışan gençlerin yüzde 100 başarılı olması dileğiyle dualarımızı eksik etmiyoruz. Eğitimlerinde de başarılar diliyoruz."

Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) ücretsiz spor hazırlık kursu Yahşihan Belediyesi