Yaraladığı arkadaşını barışmak için çağırıp öldüren zanlı tutuklandı

TAKİP ET

Barışmak istediği arkadaşını yeniden bıçakladı. Ankara'da tartışma sonucu yaraladığı ve barışmak için yanına çağırdığı arkadaşını yeniden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Murat Ö. tutuklandı.

Ankara'da tartışma sonucu yaraladığı ve barışmak için yanına çağırdığı arkadaşını yeniden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Murat Ö. tutuklandı.

 

Önceki gece Keçiören Yayla Mahallesi Sancaktepe Caddesinde bir apartmanda Ömer Cansın Tuncer (26), Murat Ö. (28) ve diğer iki arkadaşı bir araya geldi.

İlerleyen saatlerde Murat Ö, eğlence mekanında tanıştığı bir kadını, arkadaşlarının yanına getirerek, "Bu kadın sizin yengeniz." dedi. Tuncer'in, Murat Ö'ye evli ve çocuklarının olduğunu söylemesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı.

Murat Ö, masada duran içki şişesini Tuncer'in kafasında kırdı, ardından arkadaşını kolundan iki kez bıçakladı.

Kavga, evdeki diğer kişilerin araya girmesiyle son buldu.

Barışmak istediği arkadaşını yeniden bıçakladı

Olayın ardından evden ayrılan Tuncer'i arayan Murat Ö, kendisiyle barışmak istediğini ve yanına gelmesini söyledi.

Bir araya gelen ikili arasında tekrar tartışma çıkması üzerine Murat Ö, Tuncer'i bu kez de karnından bıçakladı. Apartman koridorunda bıçaklanan Tuncer'i gören bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Ağır yaralanan Tuncer, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayla ilgili çalışma başlatan Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Murat Ö. tutuklandı.

Alkol aldığı arkadaşını bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı Ankara Ankara haberleri asayiş haberleri Keçiören Ankara cinayet cinayet