"Yazı Editörlük ve Medya Kursu" öğrencileri mezuniyet belgelerini aldı

TAKİP ET

"Yazı Editörlük ve Medya Kursu" öğrencileri, Türk Edebiyatı Vakfında düzenlenen törende mezuniyet belgelerini...

"Yazı Editörlük ve Medya Kursu" öğrencileri, Türk Edebiyatı Vakfında düzenlenen törende mezuniyet belgelerini aldı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Mehmet Nuri Yardım yönetiminde, 3 ay süren kursa 45 öğrenci katıldı.

Yardım, tören öncesi "Abide Şahsiyetler" başlıklı fotoğraf gösterimi sundu. Sunumda Mehmet Akif Ersoy, Yahya Kemal Bayatlı, Peyami Safa, Necip Fazıl Kısakürek, Tarık Buğra, Cengiz Dağcı ve Ahmet Kabaklı'nın da aralarında yer aldığı Türk edebiyatı, kültürü ve tarihinde iz bırakmış 100'e yakın önemli isim yad edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen vakfın başkanı Serhat Kabaklı, Abide Şahsiyetler sunumuna değinerek, "Biz çok büyük bir cenah, büyük bir grubuz. Bu grup Türk İslam mücadeleleri grubudur. Bahsi geçen bütün abide şahsiyetlere rahmet diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Kabaklı, kursu tamamlayan öğrencilere başarılar dileyerek, "Bugün belge alan öğrencilerimiz inanıyorum ki gelecekte bu salonda yeni öğrencilere belge veren yazarlar olacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Öğrenciler belgelerini, Şerif Aydemir, Ali Erkan Kavaklı, Oğuz Çetinoğlu, Dr. Şakir Diclehan, Mehmet Cemal Çifçigüzeli, Bestami Yazgan, Dursun Ali Taşçı, Can Alpgüvenç, Mustafa Tuncel, Haluk İmamoğlu, Tayfur Esen, Halil Gökkaya, Bekir Tuncer Salihoğlu, Sait Yıldırımer, Hülya Günay'ın ellerinden aldı.

Törende TRT sanatçısı Udi Hüseyin İpek kısa bir konser verdi. Ardından katılımcılar birlikte fotoğraf çektirdi.

medya Mehmet Nuri Yardım Türk Edebiyat Vakfı yazı