Yazlıkta kumar oynayan 11 kişiye 52 bin 855 lira para cezası

TAKİP ET

İstanbul Silivri'deki bir yazlıkta kumar oynayan kişilere toplam 52 bin 855 lira para cezası kesildi.

İstanbul Silivri’deki bir yazlıkta kumar oynayan kişilere toplam 52 bin 855 lira para cezası kesildi. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçe merkezinde bar işletmeciliği yapan bir kişinin yazlıkta kumar oynattığını tespit etti. Çevresinde kameraların bulunduğu yazlığa, değişik saatlerde çok sayıda kişinin geldiği belirlendi.

Hafta sonundaki sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen birçok kişinin giriş çıkışı yaptığını tespit edilen yazlığa operasyon düzenlendi. Operasyonda, çok sayıda şüpheliyi, iki masada kumar oynarken yakaladı. Şüphelilerin, baskın anında masaların üzerine koydukları paraları ceplerine saklamaya çalıştıkları belirlendi.

Aramalarda, 35 bin lira, 3 bin dolar ve 700 avro, saklanmış iskambil kâğıtları, oyun taşları, kasada gizlenen 400 sahte bandrol ile kurusıkıdan çevirme ruhsatsız tabancaya işlem yapılmak üzere el konuldu.

Yazlıkta bulunan 11 şüphelinin her birine sokağa çıkma kısıtlaması ve sosyal mesafe kuralının ihlali için 3 bin 469 lira, kumar oynamaları gerekçesiyle de 1336 lira olmak üzere toplam 52 bin 855 lira para cezası uygulandı.

Yazlığın sahibi hakkında "Kumar Oynatmak İçin Yer ve İmkân Sağlamak", "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" ile "Sahtecilik" suçlarından işlem yapıldı.

yazlıkta kumar istanbul silivri kumar ceza i̇stanbul i̇stanbul haberleri i̇stanbul son dakika haberleri i̇stanbul trafik kazası i̇stanbul haber haber gündem