Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçının ardından

TAKİP ET

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül: "Her şeye rağmen kazandığımız için mutluyuz" Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan: "Kasımpaşa'yı tebrik ederken, biz artık farklı şeyler zaten konuşuluyordu ama bu gerçeklerle yüzleşip artık farklı planların da içine girmemiz gerekiyor"

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçını 2-0 kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Şengül, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, takımlarındaki sakat oyuncular nedeniyle Yeni Malatyaspor karşısında oyun düzeninde değişikliğe gitmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Ümit Şengül, şöyle konuştu:

Bazı oyuncuların yerlerini değiştirmek zorunda kaldık. Bu da takımın temposunu, arzusunu ve isteğini düşürdü. Her şeye rağmen kazandığımız için mutluyuz. Maçı kazanıp ligde rahat konuma geldik. Bundan sonra daha üst sıraları yakalamak için mücadele edeceğiz. Bunu başaracak güçteyiz, sakat oyuncularımızın da dönmesi ile tekrar galibiyet serisine dönmek istiyoruz.


- Yeni Malatyaspor cephesi


Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise zorlu şartlar altında bir müsabaka oynadıklarını ifade etti.

Arslan, şunları kaydetti:

Maçın git gelleri, kırılma noktaları vardı. Kasımpaşa iki pozisyona girdi. Sonrasında da biz iki pozisyona girdik. İki takım için de öne geçme şansıydı. Sonra çok kötü bir gol yedik. Ama biz müdahalede çok eksik kaldık. Daha önce müdahale etmemiz gereken şeyde beklemeyi tercih ettik. 1-0 öne geçince de takım kırılma yaşadı. Kolay değil. Çünkü ümidinizi kaybediyorsunuz, zaten gelecekle ilgili kaygılarınız var. Bu kaygılar ümitsizliğe dönüşüyor. Sonrasında da biz ilk yarıda Buğra ile bir oyuncu değişikliği yaptık. Jospin girdi. Orada biraz oyunu dengeledik. Tetteh uzun zamandır idmanlara çıkamıyordu, sadece 2-3 gün idmana çıktı. Altay maçında da kısa süreli oynatabildik. 'Kenan ile bir dinamizm getiririz, orada Dicko ile beraber daha atletizmi yakalarız' diye bir plan yaptık. Bu da bizim açımızdan neticesini vermedi. Belki de maçın kırılma noktalarından bir tanesiydi. 2-0'dan sonra zaten söylenecek bir şey yok, maç bitmişti. Kasımpaşa'yı tebrik ederken, biz artık farklı şeyler zaten konuşuluyordu ama bu gerçeklerle yüzleşip, artık farklı planların da içine girmemiz gerekiyor.