"Yeniden Başlamak" sergisi, F Sanat Galerisi'nde 12 Nisan'da açılacak

TAKİP ET

F Sanat Galerisi, 12 Nisan'da Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı yararına "Yeniden Başlamak" adlı karma sergi...

F Sanat Galerisi, 12 Nisan'da Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı yararına "Yeniden Başlamak" adlı karma sergi düzenleyecek.

Her yıl sosyal sorumluluk projesi olarak bir sergiye ev sahipliği yapan galeriden yapılan açıklamaya göre, sergiden elde edilecek gelirle Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfının burs verdiği kız öğrencilerin dijital eğitim ihtiyaçlarına katkıda bulunulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen galerinin kurucusu Füsun Aydoğan, "Ülkemizin zorlu bir süreçten geçtiği bugünlerde sanatın iyileştirici gücüne ihtiyacımız açıktır. Günümüzün usta ve genç sanatçılarını davet ettiğimiz sergimize ilginin yoğun olmasını umuyoruz. Bu sergimizde ise Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı aracılığıyla genç kızlarımıza vereceğimiz dijital eğitimlerine destekte bizimle olan tüm sanatçı dostlarımıza ve sanatseverlere şimdiden teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Sergide, Ahmet Özel, Ahmet Yeşil, Ayşe Ebru Yılmaz, Ayşe Güzelçiftçi, Bahar Kocaman, Berna Erkün, Burcu Erkal Salman, Çiğdem Erbil, Devrim Erbil, Dilara Topaloğlu, Ergin İnan, Esra Bilo, Esra Meral, Feza Güvenal, Figen Batı, Füsun Aydoğan, Füsun Çağlayan, Gülten İmamoğlu, Hakan Kürklü, Handan Korkmaz, Hülya Düzenli, Hülya Küpçüoğlu, İclal Erentürk Güçsav, Kadir Arslan, Korkut Tiryaki, Metin Kuş, Musa Güney, Müfit İşler, Nur Gerçel, Nurdan Örücü, Ruşen Eşref Yılmaz, Simge Milli ve Ümit Gezgin'in eserleri yer alıyor.

Türkiye Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı Yeniden Başlamak