Ankara’da TDT 13. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında asayiş ve trafik denetimi yapıldı

Ankara Haber — Başkentte, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 13. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında yürütülen güvenlik tedbirleri çerçevesinde polis ekiplerince asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildi.

Ankara’da TDT 13. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında asayiş ve trafik denetimi yapıldı
Ankara’da TDT 13. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında asayiş ve trafik denetimi yapıldı [Fotoğraf: Anadolu Ajansı]
Ankara Haberleri — Başkentte, Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 13. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında yürütülen güvenlik tedbirleri çerçevesinde polis ekiplerince asayiş ve trafik denetimi gerçekleştirildi.

Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) 13. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen uygulamada, çeşitli şüpheli araç ve kişilere yönelik denetim ve kontroller yapıldı.

Ekiplerce, sürücülerin ehliyetleri kontrol edildi, araçlarda asayiş araması gerçekleştirildi.

Bazı sürücülere ise cezai işlem uygulandı.