Bakan Gürlek’ten Yüksekova’da şehit olan er için taziye

Hakkari Haber — Adalet Bakanı Akın Gürlek, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde hudut geçiş olayına müdahalede açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yusuf Sait Ünlü için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Gürlek’ten Yüksekova’da şehit olan er için taziye
Bakan Gürlek’ten Yüksekova’da şehit olan er için taziye
Hakkari Haberleri — Adalet Bakanı Akın Gürlek, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hudut geçiş olayına müdahale sırasında açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yusuf Sait Ünlü için taziye mesajı yayımladı.

Gürlek, NSosyal hesabından yayımladığı mesajında, şunları kaydetti:

"Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde hudut geçiş olayına müdahale sırasında açılan ateş sonucu yaralanarak, kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yusuf Sait Ünlü'ye yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Rabb'im mekanını cennet, makamını ali eylesin. Milletimizin başı sağ olsun."

  • Muhabir: ABDULLAH SARİCA
  • Yayınlayan: İSA SANSAR
  • Düzenleyen: YILDIZ NEVİN KASIM
  • Editör: T. HASAN YAYLA