Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Haluk Ulusoy Tesisleri’nde teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde gerçekleştirilen idmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından iki grup halinde 5’e 2 top kapma çalıştı.
Antrenman taktik çalışmalar ile sona erdi.
Tedavisi devam eden Özgür Çek’in yanı sıra ağrıları bulunan Mathieu Dossevi ve Veton Tusha fizyoterapistler eşliğinde takımdan ayrı olarak çalıştı.
Yeşil-siyahlı ekip, bugün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından Haluk Ulusoy Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.
Karşılaşma öncesi Kovid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve personellerde herhangi bir pozitif bulguya rastlanmadı.
Yarın Denizli Atatürk Stadında saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.




